Make your own free website on Tripod.com
.
2001

HOME

VENTO
HIFIT
OMISTAJA
PROJEKTIKUVIA
LINKIT
VIERASKIRJA
UUTTA! projekti vento EVO2

ventoedesta.gif

Karhee pappamalli, seittemäntoista metriä maavaraa, ainakin. Oli sentään 15":set aluvanteet alla kun ostin auton ja mittarissa kilometrejä "vain" 140 000 ja risat.

ventotaka.gif

Ja sama setti eri vinkkelistä, ei skeida ku korkee! Nooh eihän siinä vierähtäny kuin viikko ja kori valahti 40 mm lähemmäks maankamaraa, ei tuollasella ultrakorkeella volkkarin kiikunkaakun alustalla aja erkkikään...

vento.gif

Kun alusta oli saatu kuntoon, niin seuraavana tietysti ISOMMAT vanteet. 15" äkkiä myyntiin ja tilalle TEKNON new aget tuumaa suurempina. Lookki parani jo jonkin verran, mutta muuten auto oli vielä varsin originellin näköinen, joten rälläkkä käteen ja maski uusiks.VW merkki palmujen yli norjaan ja keskimmäinen maskiripa samaan osoitteeseen, hieman lasikuitua ja pakkelia, maali niskaan ja ritilä taakse.  Takapäässä sama laulu, merkit mäkeen rekisterikilpi puskuriin ja kilven paikka tasaseks. Valitettavasti ei tullu otettua kuvia kyseisistä operaatioista, joten miltä auto näytti niiden jälkeen jääköön hämärän peittoon.

Vuonna 2001 ei sitten sen suurempia muutoksia ventoon tullut tehtyä ja projekti oli hetken jäissä yllättävän rahapulan ja inspiraation puutteen vuoksi. Mutta rahatilanteen korjauduttua ja vuoden vaihduttua alkoi venton tuunaus taas kiinnostaa, joten vuosi 2002 toi mukanaan täysin uuden lookin koko kiesiin. Enemmän kuvamateriaalia siitä täällä.